Oct
22

Career

DGT has a vacancy for the position of Manager Sales.

 

Functie: Manager Sales (binnendienst)

Aantal uur: 24-32 uur

Locatie: DGT, Hengelosestraat 66, 7514 AJ Enschede

 

Heb jij een passie voor sales, een stevige persoonlijkheid en een ondernemende- maar pragmatische instelling? Solliciteer dan op onze vacature!

 

Samenvatting:

Als Manager Sales ben je binnen DGT het eerste aanspreekpunt op het gebied van verkoop en service. Door jouw commerciële inzicht creëer je salesmogelijkheden en ben je in staat bestaande relaties duurzaam uit te bouwen en te versterken. Je geeft leiding aan een team van sales medewerkers en speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van nieuwe business en het waarborgen van verdere groei in onze markt. Tot slot heb jij als MT-lid een actieve bijdrage in de verdere professionalisering van onze organisatie!

 

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische en groeiende onderneming in Enschede met 18 medewerkers. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de schaaksport en distribueren deze naar 100+ landen via distributeurs en retailers. DGT is wereldwijd marktleider in digitale schaakklokken, elektronische schaakborden en schaakcomputers met een reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Over de functie

Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de resultaten van onze sales afdeling. Aan de hand van onze organisatiestrategie stel je, in overleg met de algemeen directeur, het jaarlijkse salesplan op. Hierin geef je een duidelijk visie op de gestelde doelen ten aanzien van o.a. verkoopresultaten en de uitbreiding van bestaande- en nieuwe markten. Periodiek bewaak je de voortgang en evalueer je de resultaten met zowel de algemeen directeur als het MT en het team Sales. In je functie heb je een nauwe samenwerking met de collega’s van operations en ontwikkeling & innovatie.

 

Vanuit jouw enthousiasme en overtuigende leiderschapsstijl weet jij jouw team te motiveren en te coachen om gezamenlijke doelstellingen te behalen. Je hebt zicht op verhoudingen binnen het team en bent organisatiesensitief. Je stelt medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering van hun werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling en gaat hierover in gesprek. We zoeken iemand met ervaring, senioriteit maar tegelijkertijd een hands-on mentaliteit!

 

Wat is vereist?

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding of door werkervaring verkregen HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Kennis van en inzicht in salesstrategieën, marketing en de ontwikkelingen hierbinnen;
 • Relevante werkervaring (5-10 jaar) in een (technische) groothandel is een pre;
 • Je hebt een uitgesproken visie op sales en ervaring met het uitwerken van (strategische) plannen;
 • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten.

 

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV met motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of naar:

 

Digital Game Technology BV

Hengelosestraat 66

7514 AJ  Enschede

 

Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kun je telefonisch contact opnemen met Hans Pees (algemeen directeur) op 053 – 430 5195.

 

 

 

If you are interested in working at DGT but no job opportunities are shown you may send your open application including your resume to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We often have opportunities for students of University or higher education (HBO) to do their bachelor or master thesis or practicum at DGT. In the past several students of the University of Twente and the Saxion Hogescholen helped us design, develop and implement products in different disciplines such as marketing, sales, industrial design and computer science. If available, such opportunities will also be shown in this section. We are always happy to receive your resume even if no opportunities are available at the moment.

Share This

Featured Products

 • DGT Smart Board has many applications and setups!

  The DGT Smart Board is an electronic chess board with many functionalities.

 • Customized DGT2010 Chess Clock

  To promote Chess in China DGT customized the DGT2010 in the colors of the Chinese flag.

 • Revelation II Anniversary Edition

  Revelation II exists 5 years and DGT celebrates its 25 year anniversary: The Revelation Anniversary Edition!

 • DGT Travel Timer

  New in the range of clocks, the Travel Timer in the color scheme white and blue.

News flash

DGT

As a leading electronics and digital company we develop innovative ideas into quality products and unique services.

We take play seriously and want to add fun, fairness and excitement to all games.

Contact Us

Visit Us